Kris, vilken kris? Rory McIlroy har kritiserat vad han anser som den negativa uppfattningen av hans 2016 hittills. McIlroy har inte vunnit i år trots en konsekvent löpning av sex topp 10-mål i nio strokeplay-händelser. Vid WGC Match Play Championship blev han besegrad i semifinalen.

Innehållet är förstås allting. Förväntan har Unibet omringat McIlroy sedan hans framväxt på den professionella scenen; han har backat upp det med fyra stora mästerskap. Det är hans nivå av talang som bränsle diskuterar över den här förmodligen oförskämda körningen.

“Jag är avslappnad över det”, säger världen No3. “Det frustrerar mig, antar jag, den negativa spinn som läggs på den.Jag vet att förväntningarna på mig själv är högre än andra spelare, men du tittar på min rekord i år med en tredjedel i Abu Dhabi, en femtedel i Dubai, en tredjedel på Doral, fjärde i Match Play; mina dåliga veckor är i topp 10-talet, i grunden. “Så det frustrerar mig att berättelsen är:” Det saknas något i Rory’s game “eller” Vad är det för fel med Rory? “Jag känner Unibet mig inte som det är något fel. Det är väldigt nära.Jag väntar på att något ska hända; Jag kanske behöver göra något att hända, men det är inte så långt borta som jag tycker att vissa tror att det är.

“Jag känner mig väldigt bekväm med mitt spel på och jag vet att om jag går ut och spelar Mitt bästa, eller mitt bästa, jag kommer att ha en bra chans att vinna denna vecka [vid Irish Open], nästa vecka, i princip hela säsongen. ”

Paul McGinley, McIlroys tidigare Ryder Cup kapten, har Unibet sportspel på sverige föreslagit att den 27-årige fokus kan saknas. “Det har bara inte hänt något och jag försöker hålla mig så tålmodig som möjligt”, säger McIlroy. “Men ibland är det svårt att göra när du känner att du spelar riktigt bra men resultaten är inte riktigt där.Jag behöver bara stränga fyra bra omgångar tillsammans i en turnering och det känns som att jag kommer att springa och det kan vara kattapulten och stegstenen till en annan stor årstid. ”

McIlroy’s Rory Foundation är värd för den irländska Unibet öppna, där han har på The K Club från torsdag. Turneringen har inte varit särskilt snäll mot honom nyligen.

För att kunna engagera sig och inte bara spela för mig själv utan för andra människor, för att hjälpa andra människor, tycker jag om den delen av det , Säger McIlroy. “Jag vill komma hit, jag vill hjälpa till. Jag vill göra den här av de bästa turneringarna i världen. ”

more: http://xspelbolag.com/energybet