unibet hungary

Juan Martín del Potro napja sokkal jobb eredményt ért el, mint amilyet az olimpiai teniszverseny megnyitókörében Unibet vasárnap este megdöntötték a No1 Novak Djokovic világát. Egy lenyűgöző tömeg és egy újjászületett kézifegyver, a lágy beszédű argentin 7-6 (7-4), 7-6 (7-2) esélyt ért el egy rendkívül szórakoztató meccsen. A bronzérmet négy évvel ezelőtt visszajuttatta – amikor Del Potro nyerte az All England Clubban egyenes készleteket – a kora délutánra tervezték, de a félelmetes magas szél délben késleltetett a játékmenetben.Ugyanezek a szélek lokalizált áramkimaradást Unibet okoztak a sportolói faluban, ami a Del Potro-t 40 percig tartó felvonóban hagyta.

De az atmoszféra a közel 9,165 főes főpályán A teniszpálya jobb volt a lámpák alatt, ahogy a jól kenődött közönség kántált, énekelt, intett zászlókat, és minden pont között élénken kacagott, és Pascal Maria elnököt gyakorlatilag rekedtette el a rendezéstől. Venus és Serena Williams az első Unibet fordulóban A csehek hatalmas zavart keltek Olvass tovább

“Két és fél órás látványos intenzitás” mondta később Del Potro. “A tömeg nagyon élvezték. Fáradt voltam, ugyanakkor nagyon boldog voltam, hogy a bíróságon jártam. Szerettem volna nyerni, de szerettem volna mérkőzést folytatni, mert minden csodálatos volt.A közönség nagyon tiszteletteljesen mutatta be a show-t. “A 6ft 6in argentin egykor a sport jövőjét a Roger Federer 2009-es amerikai nyílt döntőjének leállítása után leállította a No145-ben a világon egy litván Unibet csuklós betegség, visszatérés és hamis kezdetek után, amely veszélybe sodorta pályafutását.

De Wimbledonban júniusban megszüntette a No4 Stan Wawrinkát, annak ellenére, hogy belépett a versenybe, 2013, sem az Australian Open óta két évvel ezelőtt.És most a vasárnapi érzelmi győzelem, amely bár a legjobb slágerekkel ellentétben a legjobb három sorozatban Unibet döntött, kétségtelenül megerősíti bizalmát a hónapban az US Openen a Flushing Meadowsban -, hogy erről a hétről semmit mondjon.

“Ez egy csodálatos este volt a kezdetektől” – mondta Del Potro. “A rájátszás óta a várakozás nagyon magas volt, és azt hiszem, megtettem, amit a meccsre terveztek. Nem számítottam megverni. Meglepődtem az általam bemutatott szinten. Miután minden erőfeszítést megtettem, hogy visszatérjek a teniszezéshez, legyőzte a No1-et. ”

Del Potro a korai szakaszát egy elsődleges tiebreak-ban vette át, hogy Unibet megnyitja a nyitót 51 perc alatt.Már akkor már 20 győztest zúzott össze – kétszer Djokovic 10-esét – köztük 15-öt egy kézifegyveren, amely időnként megközelítette a sérülés előtti szüretet. A 27 éves még jobb volt a második szett alatt , amikor kilenc győztesre vette be a kilenc nem erőszakos hibát, és a tizenkétszeres nagy slam-bajnok jobb eredményét vette fel az elektromos alapvonalakon.

Djokovic többször is legyőzte a vereséget 4-5-re a második, küzdött vissza a szintet a készlet és végül kényszerít egy másik tiebreaker.De Del Potro csörömpölte az első öt pontot – köztük egy fegyverzetű előtétet a harmadik soron, amely a tömegt hozta a lábra -, és 5-1-et vezetett az átálláshoz.

Pillanatokkal később Del Potro átverte a cross-court forehand-ot a Unibet mérkőzés-ponton, amely lecsapta a hálót, és visszapattanott a sorba, hogy adjon neki győzelmet 2 óra 27 perc után. Ahogy a tömeg kirohant körülöttük, a játékosok kiterjedt öleléssel osztották be a hálót és elváltak a ködös szeműek. Facebook Twitter Pinterest Phelps újból megnyerte az olimpiai aranyat, ahogy Djokovic kilép Rio-ban

“A Delpo volt a jobb játékos, és csak megérdemli a győzelmet” – mondta Djokovic. “Ez a sport. Csak egy rendkívüli teniszhez jött, és gratulálni kell neki.

“Nem kétséges, hogy ez az egyik legnehezebb veszteség az életemben és karrieremben.Nem könnyű kezelni, különösen most, miután a sebek még Unibet mindig frissek. De, tudod, ezzel foglalkoznod kell. Nem ez az első vagy az utolsó alkalom, hogy egy tenisz meccset veszítek el. De az Olimpiai Játékok igen, ez teljesen más. “Az eredmény megtagadta Djokovic-t, aki most három egyenes mérkőzést elvesztett az olimpiai játékban, amely London-ban Andy Murray elődöntő vereségéből nyerte meg a lehetőséget. csatlakozott Andre Agassi és Rafael Nadal, mint az egyetlen férfi, hogy töltse ki karrier arany slam: mind a négy nagy kislemez címek plusz egy olimpiai egyéni arany. Ez a csalódás nem volt elveszett a vasárnapi győztesnél.

“Nagyszerű bajnok, barátja hosszú ideig” – mondta Del Potro. “Tudom, mennyire fontos ez az esemény. Ő akarta az aranyérmet, de azt hiszem, ő is tudja az erőfeszítésemet.Beszéltem vele a Unibet rehabilitáción keresztül. Mindig hálás leszek a szavaiért. Annyira tiszteljük egymást. Minden szempontból látványos meccs volt. “A felfordulás Jo-Wilfried Tsonga-t hagyja a negyedik legmagasabb vetőmagként, míg Del Potro kedden a portugál João Sousa ellen lép be.