unibet romaniaMenținerea Borussia Dortmund mâine în cele din Unibet urmă a alerga afară de răbdare cu antrenorul Peter Boszem, care a fost deja după o altă pierdere la Werder Sport Bild revocat și duminică va fi anunțul oficial. Pentru prima dată de la începutul anului 2004, Bundesliga a câștigat opt ​​runde la rând …

Fostul antrenor Ajax în Bundesliga a început încă perfect, când a devenit primul de 40 de antrenori din 1963 Borussia, care supraveghează foaia curată în toate cele cinci Unibet prima lor apariție pe banca echipei. După o sută de zile de la învestire, BVB sa lăudat 19 puncte și diferența în scorul de 19, în timp ce, în ambele cazuri, a fost un record de club.

Sovereign, cu toate acestea, începe urmată de o deziluzie foarte crud, și Boszovi rupt acum gât, în primul rând înrăutățit semnificativ declarația defensivă. De la începutul lunii octombrie, Dortmund a câștigat cel puțin două goluri în Bundesliga de șapte ori; el și Hanovra și Schalke au capitulat chiar de patru ori.

„Prima jumătate a anului cu Werder a fost cel mai rău pe Unibet care o am de la noi de la venirea la club pentru a vedea. Nimic nu a mers bine. Înainte, am fost pierdem meciuri în performanțe bune, dar chiar că nu se întâmplă acum“, a recunoscut astăzi critic strateg 53letý.

Reportajul probabil al lui Peter Bosco încoronează acest amurg al antrenorilor olandezi din ligile europene de elită. În acest sezon în Anglia, sau Germania Unibet načínali doar patru formatori din țara de lalele – și Frank de Boer (Crystal Palace), Andries Jonker (Wolfsburg) și Ronald Koeman (Everton) deja la cluburile lor nu.