Sydney FC trebuie să joace un meci împotriva clubului englez Premier League Tottenham Hotspur, sâmbătă, 30 mai, la stadionul ANZ din Sydney. Câștigătorii de opt ori în Cupa FA au promis că vor aduce cele mai bune echipe disponibile Sydney – inclusiv Harry Kane, probabil cel mai tare jucator tanar din EPL – pentru ciocnirea cu Sky Blues. “Sunt incantat sa pot confirma ca Sydney FC va concura impotriva unui top al fotbalului englezesc Cluburi, Tottenham Hotspur “, a declarat președintele Sky Blues, Scott Barlow.” Aceasta va fi o ocazie fantastică pentru acest oraș și una pentru toți susținătorii Sydney FC și Sydneysiders pentru a vă încânta. ”

“Tottenham Hotspur este unul dintre cele mai mari și mai bonus case de pariuri pline de farmec cluburi de fotbal și împărtășim filozofia noastră de interesant, atacăm fotbalul pe teren și un brand iconic, premium de pe el.” Acest lucru are potențialul de a fi Cel mai anticipat joc al anului și se va evidenția ca un punct culminant în calendarul sportiv din 2015. “Facebook Twitter Pinterest Sydney antrenorul echipei Graham Arnold spune că un meci împotriva unei echipe de calitate Spur va fi o experiență excelentă pentru echipa sa.Fotografia: Dan Himbrechts / AAPIMAGE Tottenham este singurul club EPL care viziteaza Sydney in acest an si ciocnirea va fi prima dupa ce Sky Blues sa intalnit cu Everton si Blackburn Rovers in 2010. Spurs Va aduce o echipă de jucători de clasă mondială pentru a se confrunta cu Sydney FC, inclusiv Kane, dansatorul echipei midfield Christian Eriksen și campionul portarului francez Hugo Lloris. 21 de ani, Kane, este înclinat să case de pariuri online bonusuri facă debutul pentru echipa națională a Angliei In calificarile la Cupa Mondiala impotriva Lituaniei la Wembley pe 27 martie. Coach-ul echipei FC Sydney, Graham Arnold, a declarat ca va fi o experienta minunata pentru jucatorii sai de a se testa impotriva celor mai buni jucatori din lume.

“Tottenham este unul dintre cele mai mari cluburi din Premier League în Anglia și are o istorie fantastică și o istorie fantastică.” “Așteptăm cu nerăbdare să finalizăm sezonul nostru la un nivel ridicat cu acest joc. “Echipa lui Mauricio Pochettino va călători la Sydney la sfârșitul campaniei din Premier League.

” Noi suntem Oking înainte de a vizita Sydney și de a oferi fanilor noștri în această parte a lumii o oportunitate de a vedea echipa de aproape.

“Noi toți apreciem sprijinul fantastic pe care îl primim în întreaga lume și angajamentul pe care oamenii în diferite Zonele de timp fac ca jocurile să vină la televizor, astfel încât să le aduci echipa, este o modalitate foarte bună de a-ți mulțumi “, a spus Pochettino.

more: www.ro-bonus.com/sportingbet