Uuden nelivuotisen suunnitelman paljastaminen, quangon toimitusjohtaja Jennie Price kertoi investoivansa noin neljännekseen sen vuotuisesta budjetista, joka kohdistuu toimimattomuuteen joulukuussa julkaistun uuden hallituksen strategian mukaisesti. muotovaltio jälkeen olympiaperinteen pysähtyy Lue lisää

Siirtyminen näkyy poissa aikaisemmasta strategiasta, joka oli asetettu ennen Lontoon vuoden 2012 olympialaisia ​​ja jossa keskityttiin saamaan enemmän ihmisiä Unibet pelaamaan enemmän urheilua vain sekaisin tuloksin .

“Sen ydin on hallituksen julkilausuma siitä, että on tarpeen tasapainottaa investointeja ihmisistä, jotka tekisivät tämän joka tapauksessa ihmisille, jotka eivät tee sitä lainkaan tai eivät tee sitä kovin usein.” Hinta.

Hän sanoi, että Sport Englanti, joka tällä hetkellä kantaa yli 450 miljoonaa euroa hallintoelimiin joka neljän vuoden rahoitusjaksojen aikana, sanoi, että Unibet vedonlyönti bonukset urheilusta jo olleet olivat nyt kolmas ensisijainen tavoite niille, jotka eivät harjoittaneet mitään lainkaan ja ne, jotka harjoittavat jotain.Price sanoi, että hän ei ennalta määrittänyt, missä organisaation rahat menisivät, mutta että hallintoelimille olisi väistämättä vähäisempi.

“Emme tarkastele tätä, Se ei ole kuka olet, se mitä voit tehdä, sanoi Price. “Jotkut NGB: t ovat olleet loistavia työskennellessään massamarkkinoilla, alkavat juosta, ja ne alkavat pelata joitain vapaa-ajan urheilulajeista.Politiikan suunta on todella selvä, että Unibet ydinmarkkinat on rahoitettava alhaisemmalla julkisella tuella. ”

Hän sanoi, että Sport England, joka nyt suunnittelee Energybet vedonlyönti talletusbonus sijoituksensa viiden vuoden ikäisille lapsille ja nuorille kuin nykyinen kynnysarvo 14, pyrkii myös oppimaan sen palkitun kuluttajakampanjan, This Girl Canin, oppitunnit. “Miten julkiset varat, joista olemme vastuussa, tekevät enemmän eroa.Jos toimimattomuus on tärkein prioriteetti, miten voimme tehdä sen? ”

Hän sanoi, että yli neljännes väestöstä määritettiin virallisesti passiiviseksi, koska he tekivät vähemmän kuin 30 minuuttia toimintaa viikossa, mukaan lukien kävelyllä.

Pilottihankkeita perustetaan 10 alueelle – kaupunkien, Energybet kaupunkien ja maaseutualueiden yhdistelmää – tutkimaan uusia tapoja työskennellä paikallisten viranomaisten ja paikallisten terveydenhoitojärjestelmien kanssa ja 30 miljoonaa puntaa suunnattu uusi vapaaehtoistyöstrategia .