A brit labdarúgás történetének leghíresebb telefonjainak története, azt mondták azok, akik ott voltak, hogy tanúi legyenek a legrövidebb időnek a csúcson. >

„Egyszer csak nagyon jól képeztem vele, a sorsnapot megelőző pénteken.” Emlékezett Matt Le Tissier. „Az ötödik oldalon csatlakozott a pénteki reggelhez, és próbaként jelent meg nekünk. Emlékszem arra az időre, amikor azt Betclic fogadási bónuszt gondolom: „Nem túl jó. Valószínűleg nem fogja csinálni. ”

„ A Bambi mellett járt a pályán, ”mondta Le Tissier. – Nagyon, nagyon kínos volt nézni. Olyanok voltunk, mint: „Mit csinál ez a geezer? A reménytelen. – Graeme sub-nek nevezte, és nem tudtuk elhinni.20 perc múlva megsérültem, és amikor megláttam, hogy bemelegszik, megyek: – Biztosan nem? – tette hozzá Graeme, és reménytelenül kibaszott. Őrült volt. ”

„ A hangulat eléggé zavaró volt az öltözőben, így nem igazán megvitattuk. Azt hiszem, hétfőn reggel valószínűleg több téma volt. Ekkor eltűnt, soha többé nem volt látható. Nyilvánvalóan a vasárnap reggel, a fiziológia szerint jött be a kezelésre. Azt mondták, hogy hétfőn ismét jelentést tesz, és ő csak egy futót tett.Nem hiszem, hogy fizetett a hotelszámlájáról, vagy bármi másról. ”Facebook Twitter Pinterest„ Olyan volt, mint Bambi a jégen ”. a szabványhoz – és hagyjuk, hogy a jövő héten menjen – mondta Lawrie McMenemy, Southampton igazgatója, aki Betclic online fogadóirodák akkoriban futballozta. De hamarosan nyilvánvalóvá vált, hogy több volt a történetnél, mint Dia, hogy csak elengedte.

„Nem érzem, hogy a legkisebbet vesztették volna… – Souness azt mondta, hogy Dia egy szarlatán volt. – Két hétig fizetett nekünk egy pár nagyot. Nem törte meg a szívünket – és biztosan nem érezzük magunkat keményen.Nemzetközi játékos volt, így elengedtük, de nem lenyűgözött, és most elhagyta a klubot. ”Labdarúgás: Matt Le Tissier emlékszik a hírhedt Ali Dia mellett. úgy nézett ki, mintha egy ember lenne, ez nem igaz. Egy ügynököt foglalkoztam, amikor Angliába jöttem, és ő az ember. Mindezeket a klubokat úgy kellett volna hívnia, mintha George-nak kellene lennie.Kivéve, ha nem volt, és a libériai legendával való kapcsolatuk Weah-val minden Betclic sportfogadás online arányban ki volt fújva. – Ismerem George Weah-t, de biztosan nem ő a legjobb barátja – mondta Dia, és beszélgetést folytatott a Souness-szel egy interjúban egy kicsit azután, hogy világossá vált.

“The Southampton dolog félreértés volt – mondta aláírásakor. – Most csak el akarom felejteni. Örülök, hogy aláírom a Gateshead-et, és én is velük leszek a szezon végéig. ”

Dia Southampton diktálása bizonyára jó volt a személyes üzlete – 2000 dollárt tett a két héten a déli parton, és állítólag 400 dollárt nyert a Gateshead-nél, a legmagasabb befogadóvá vált, miközben egy négyjegyű bónusz aláírást is kaptak.Ha ott vagy, Ali, tudassa velünk…