Melbourne megalázta a Sydney Roosters-t egy rekord 46-0-os győzelemben, de véget vet a Tricolors döntőinek, és felemeli a vihart az NRL létra tetejére. Cooper Cronk két másodperccel megpróbálta vezetni a Storm routot, miután a látogatók 18-0-ra vezettek a Unibet félidőben az Allianz Stadionban, szombat este 8,499 rajongónál.

Viharos szélső Suliasi Vunivalu három próbálkozást követelt, fullback Cameron Munster szintén a Melbourne-hez fordult. A veszteség a Roosters legnagyobb vesztesége az Allianz Stadionban, Melbourne legnagyobb győzelmük felett, és az első alkalommal, amikor a vihar megtartotta a trikolorokat.A Roosters-nak most meg kell nyerniük a legutóbbi 11 meccsen legalább kilencet a döntőkért, ami egy rendkívül valószínűtlen javaslat, mivel az Unibet online fogadóirodák űrlapjukat. A James Tedesco Origin of Origin meghívása a Tigers győzelmének felgyorsítása után tovább olvasható.

< p> A hatalmas győztes margin valószínűleg Melbourne-t fogja az NRL létrák tetején a 14. forduló után százalékban, még akkor is, ha Cronulla hétfőn a North Queensland vereséget szenvedett.

A roosters mínusz csillagok voltak Mitchell Pearce, Boyd Cordner, Shaun Kenny-Dowall és Dylan Napa, valamint a klasszikus szakadék nyilvánvaló volt, még akkor is, ha a viharos játékos, Blake Green kizárták a borjú sérülést. Vunivalu elsőként szerezte meg – a nyolcadik hét játékban – a nyolcadik perc, hogy megnyissa a pontozást a látogatók számára.Nem sokkal később a Unibet második esélye után lépett be, majd a kaput lenyomva csúsztatta a labdát, hogy a kapus felemelte a kaput. Cameron Smith kapitány, aki átvette a labdát, de még mindig áttörte a fekete pontot.

Az egyik roosters kevés próbálkozási esélye a 29. percben jött, amikor Blake Ferguson felbukkant, és a Steeden-t kiütötte a tryline beckoning után, miután tisztán felvette a Jake Friend rúgást. A Storm a Roosters-t a hibaért fizette, amikor Cronk Kevin Proctor-t egy perc múlva felállította 18-0-ra. A második félidő nem sokkal több mint egy felvonulás a Storm számára, mint Cheyse Blair az 55. percben átsiklott és Cronk az 58. és a 64. helyen végzett.Munster a 68. perccel Unibet megérdemelte a négyes mutatót, mielőtt Vunivalu a harmadik helyezést fejezi be, hogy befejezze öt percet a teljes munkaidőtől. Ben Cummins első mérkőzésén a Roosters-t a Trent Robinson rendkívüli Anzac Day spray a játékvezető, a hazai megnyerte a büntetés számát 5-4. Facebook Twitter Pinterest A Parramatta Bevan francia tagja az egykori csapattársa, Nathan Peats az Aranypartól, miután az Eels Darwinben elnyerte a Titánokat. Fotó: Mark Kolbe / Getty Images

A Parramatta megnyerte az első NRL játékát, mivel a szombati fizetésemelkedéssel kapcsolatos állítások megdöbbentettek.Csak egy nappal azután, hogy a klub reagált a show-cause értesítésekre az állítólagos cap rorting, csillag Corey Norman és Kaysa Pritchard felemelte az angolna a nyolcadik győzelmét a szezon.

Le 8-0 után csak 13 perc, A Parramatta 22 egyenes pontot válaszolt, és a Titanok négyes győzelmi sorát hagyta, és nyolcadik helyre hagyta őket. Az Eels mindhárom játékot elvesztette, mivel az állítások a fizetéskorlátozásokra támaszkodtak, amelyek valószínűleg 12 versenytől megfosztották őket, de véget nem értek a 2016-os döntőjáték reményében.

A tömeg előtt A TIO Stadionban 7 722-en az Eels a szombati 64. percben 20-8-at vezetett, amikor Nathan Peats-et szankcionálta, és két pontot adományozott a korábbi csapatnak.Az indiszkréció olyan pillanatok után jött, amikor Norman 60 percen át átengedte a Titans védelmet, és Kaysa Pritchardnak adta át 55 méteres mozgását, és lezárta a győzelmet.

Korábban a Parramatta lassan kezdte a vállát egy 12-8-os vezetést a félidőben. Az in formájú Titans félhomályos Ashley Taylor két percnyi próbálkozást tett az oldalán a megnyitó 20 percében, köztük a hatodik percben Anthony Don számára egy nem látható kivágás. Taylor újra összekapcsolódott a jobb szélével öt perccel később – ezúttal a csomagtartón keresztül -, Don pedig megérintette Agnatius Paasi-t, hogy lecsapjon. A játék akkor fordult meg, amikor a korábbi Brisbane tehetsége majdnem felállított egy harmadik próbát a 27. percben.Egy Josh Hoffman-nak szánt átjátszást a másik oldal közepén Clinton Gutherson szedte, aki aztán Bevan French-t a 80 méteres futamra robbantotta ki, hogy pontot szerezzen a játékmenet ellen. Norman kiválóan dolgozott a csapatán, míg Pritchard injekciója a második félidő is kulcsfontosságú volt, bár a kurva felkerült a jelentésekre egy második fél magas lövésre Will Zillmannél.

A Titánok, Taylor és a prop Luke Douglas keményen próbált egy vesztes csapatban, – Konrad Hurrell, a klub első játékában, meleg körülmények között küzdött, és nem látta a mérkőzést. Facebook Twitter Pinterest A Warriors David Fusitua a negyedik próbálkozásából az első a Newcastle-i lovagok győzelmében.Fotó: Darren Pateman / AAP

A David-Fusitua négyes próbálkozásnak köszönhetően az új-zélandi harcosok az utolsó helyezett Newcastle 50-14-et lerombolják, és közelebb lépnek az NRL nyolc legjobbjához. A Warriors jobb szélén álló támadás szombaton egész délután okozta a Newcastle-i fejfájást, miközben Fusitua négyszer keresztezett, beleértve egy hárompercet a 10 perces időtartam alatt a második félidőben, amely a játékot elhúzta.

A lovagok a Hunter Stadion második félévében rejtett, és nyolcadik egyenesen vesztett. Ez volt a harmadik alkalom, hogy 2016-ban 14 fordulóban 50 vagy több pontot fogadtak el. A döntő pillanat röviddel a félidő után jött, amikor David Prophet David Saifiti a Knight debütáló Brendan Elliot egy bombát bocsátott ki a levegőből.A harcosok a mezőny hosszát elindították az elkövetkező sorozatban, Fusitua pedig megérintette a sarokban a 28-14-et.

A Fusitua a következő 10 percben még kétszer szerezte meg a mérkőzést, mielőtt Solomone Kata befejezte szép munka a Warriors back-csavargó Ryan Hoffman-tól. Vete Albert öt percen keresztül megragadta a második próbálkozását, amint az árvácskák 12.222-es tömeg előtt nyitottak.

A Warriors a szezon legjobb teljesítményéről ért véget, Broncosok az Mt Smart Stadionban, és szerették volna visszahúzni a nyereményeket csak másodszor ebben a szezonban. Véletlenül a másik alkalomban az alázatos lovagok is részt vettek, akiket a harcosok a negyedik fordulóban 40-18-ra dobtak. A Warriors félidőben 22-14-et vezetett, miután megpróbált Albert Vete, Fusitua, Manu Vatuvei és Bodene Thompson.Elliot egyike volt a Knights legjobbjának, és a Jack Cogger-ről egy próbát tett, és öt perc alatt megmentett egy másikat az első félidőben, de a lovagok túl sok hibát követtek el a saját végükből, és a támadásuk nem volt képes A győzelem 14 versenypályán állítja a Warriort, és a Titanok és a Bulldogok mögött a létrán a kilencedik helyre ugrált. A lovagok a létrák alján feküdtek, öt pont a Roosters-tól.