În timpul distracției în Liberec, entuziasmul a inundat Mladá Boleslav, care a jucat pentru prima dată în play-offul istoriei clubului. Împreună cu sfatul ei și Vitkovice, care a reușit duel reciproc 2: 1 după alungire și cel mai rău este de peste zece

Zlin nu are încă un anumit loc al șaselea, chiar și pe gheață Trince a câștigat 4:. 1. Confirmă-l în ultima rundă acasă cu Slavií – ia-i un singur punct. Al șaptelea Plzen, care a învins Pardubice după prelungiri 2: 1, a avut trei puncte mai puține și mai bun echilibru între meciuri reciproce

Este sigur acum este că primul va Trinec și al doilea Litvinov, care a învins Sparta 5.: treileaPraguers încă mai au o șansă de a termina a treia ca cometa prost gestionată în Eden duel cu Slavia și cad de mare 2: 5-a

Hradec Kralove, care are de fapt nimic greșit, pentru că are un anumit loc al cincilea, acasă overwhelm Olomouc 6 4, care este acum în ultimul loc deja o pierdere de nouă puncte de la Karlovy Vary. Západočeši deci înainte meciurilor din grup pentru a menține o rezervă făcută înainte de bogeyman barážovým.

După ce am condus, a doua oară. Deci, jocul a părut în Litvinov, unde a ajuns mai întâi acasă la două gol plumb de peste nouă minute de a doua perioade a venit. Dar Sparta se lupta pentru ultimul loc trei dupa ce evenimentul de baza a intrat in cele din urma trist. În cea de-a treia parte, Trávníček a comparat și în alte 70 de secunde scorerul a întors mâna.La sfârșitul Majdan câștig confirmat încă.

Trinec ultimul meci înainte de fanii acasă înainte de începerea sferturile de finală nu a reușit. La sfârșitul primei treimi, Stephan Ruzicka a ajuns la conducere, dar Zlín sa transformat în mijlocul scorului. Mai întâi a comparat Kubiš cu o lovitură și apoi a folosit Valenta cu un comutator de alimentare. În a treia perioadă, oaspeții au confirmat victoria alte două Tref și a confirmat trendul ascendent de Unibet pariuri online bonus inscriere performanță.

Hradec a fost meci neașteptat de dificilă, în care ambele echipe concurează în mod constant pentru conducere. Scopul decisiv a fost Bohumil Jank, care a înscris o bună combinație în momentul jocului de putere 49,57. Olomouc nu a reușit să răspundă acestui obiectiv chiar dacă a condus chiar și 2-1 în mijlocul jocului.În cele din urmă a decis victoria Východočechů în 56 de minute de gol Red în propria sa slăbiciune

Liberec experimentat cel mai rău acasă:. A încasat în 39 de secunde. Vachovec concediat din cercul, portarul Lasak discul pornit de la el însuși, unde a fost pere liber…O vizită în Vitásek Deși în comparație cu 6 minute, dar Carlsbad au fost echipa mai activă și chiar înainte de prima sirena ajuns la linie, care deja da drumul. Scopul Decizia de procurat Tomeček că, după ce a ars Dudy pasă mare portar.

întregul stadion Boleslav a erupt atunci când Clement timp 37:11 format partea din față a backhand net și a alunecat pucul în plasă. Echipa a avut loc mult timp de conducere și a condus pentru prima dată în istoria playoff. Nimic nu să strice chiar și redresare final al Vitkovice.Pentru cei care sa stabilit în a treia parte Vandas, care a pregătit să se extindă și a lovit critic.

Deși Pilsen am timp 10:02 în avantaj atunci când unghiul împins Bližňák, a fost un joc foarte tactic. Pentru Pardubice a egalat în partea de mijloc a vechi, ceea ce face deviat înainte de lovitură Gregorc de la albastru. Decizia a venit astfel numai după prelungire. El a fost un veteran Kratěna care marele obiectiv individual al evenimentelor pregătite din nou pentru Bližňák care au curățat discul într-o cușcă goală.

A fost o Slavia complet diferit de ceea ce fanii sunt obișnuiți cu acest sezon. Oamenii din roșu și alb au fost încântați de mișcare și au meritat în mod desăvârșit o conducere de trei linii într-un meci cu Kometa.Pentru prima dată când face depășit numeric Tomica, a lovit din nou la propria slăbirea Cermak și a treia de la începutul celei de a doua parte a primului său gol al sezonului veteran Kolarik. Rugându-se ca și cum ar fi ajutat să se întoarcă în Eden, unde așteaptă un baraj.