Oba su težila samo ispod 122 lb limita u petak ispred 6 tisuća obožavatelja, uključujući i prvaka svijeta Tyson Fury. Frampton je bio težak.Obojica su izgledali sjajno – ali nije baš bilo lijepo izgledati bilo kakvo pomicanje između Framptonovog trenera, Shane McGuigan, Barryjevog sina i Quiggovog trenera Joea Gallaghera – koji je bio komad djetinjstva koja je Bet365 na telefon prisustvovala posljednjem tjednu dugog i krivudavog Proces kako bi se borci u isti prsten. “On je ubacio”, rekao je McGuigan Jr. “Ne može ga uzeti”, rekao je Gallagher.

Što se tiče odgovarajuće borbe, Quigg ne bi trebao zamisliti da će Frampton, prvak IBF, sretno ostati prebačen u blisku četvrtinu slugging utakmicu za tako dugo Kao što im je planiran 12-okrugli čovjek – kao što je njegov mentor McGuigan učinio na toliko nezaboravnih noći za vrijeme njegove vladavine kao svjetskog prvenstva prvak – jer će ostati zbunjen zbog toga zašto se kreće po tankom zraku.

Ali WBA nositelj naslova iz Bury ponovio je da će nedvojbeno za brz i spektakularan zaključak.Quiggov promoter, Eddie Hearn, koji je nekoć radio s Framptonom – i čiji je otac nekoć radio s McGuiganom – bio je svladan u predviđanju nokautiranja njegovu muškarcu na pola puta. Vjerojatno je računajući na Framponov ego i previše povjerenja što ga je privukao u svađu. Bilo bi iznenađujuće ako se to dogodi; Ako se to dogodi, Frampton je onaj koji će najviše trpjeti, budući da Quigg ima rub u veličini i snage s jednim udarcem, osobito u tijelu. Facebook Twitter Pinterest Treneri Joe Gallagher, lijevo, i Shane McGuigan kvadrat međusobno u Scott Quigg i Carl Frampton vagati-u.Fotografije: Dave Thompson / PA

Bilo je mrmljanje – što se moglo predvidjeti od oporbenog logora – da je Framptonova priprema bila odvojena, s promjenom teretana i kratkotrajnim zabrinutost zbog manje ozljede ruke prije nekoliko tjedana , No, iznutra koji su bili bliski njegovoj startne Bet365 bonuse pripremnoj raspravi samo je zastrašujuća razina intenziteta. Provela je više od 200 rundi u više od 200 dana. Ako nije spreman, nema isprika. Frampton je višedimenzionalni boksač koji donosi više posla nego samo grmljavinu i munje. On je postignut na povlačenju (skill McGuigan Sr rijetko smeta) i smrtonosno dolaze s užeta. Njegov nogu i ravnoteža su iznimni, omogućujući mu da se lako pomakne ui izvan zone udarca.Izgleda kao slugger zbog svoje velike zgrade i snage koja mu je isporučila 14 ranih završnica u 21 natjecanju, ali priroda i iskustvo također su mu dali dar mirnoće pod pritiskom. Quigg je sve- Izuzetno energičan operator, čija ubojita namjera je vidljiva iz prvog zvona, kvaliteta koja mu je dobro poslužila protiv 31 protivnika, od kojih 23 nije moglo doći do cilja. No, kako je Frampton pokazao nakon dva prva kolo protiv Alejandro Gonzáleza prije no što je krenula na udobne bodove osvojiti svoj američki debi za Al Haymon prošlog srpnja u Teksasu, on nije Sklona panici. Jackal je dobro nazvan, lukav stalker oslabljenog plijena. Ako Quigg pobijedi, vjerojatno će Hearn to uspjeti: kraj će doći rano do sredine borbe.Jasno je da je kamp u Manchesteru vidio nesigurnim startom Framptona protiv Gonzaleza ranjivost koju smatraju da mogu iskoristiti. No, Quigg je nekoliko puta spustio sebe – 2008. godine protiv umjerenog talijanskog Angela Villanija i prije četiri godine kada ga je velški putnik Jamie Arthur natjerao da ga prije nego što se povuče s oštrim okom. Sukob ide dublje, Framptonova hladnoća bit će odlučujući čimbenik, pogotovo ako vodi na bodovima i Quigg mora nastojati zaustaviti. Posljednjih nekoliko rundi bi trebali odlučiti o ishodu i očekujem da će Frampton zadržati svoj oblik kako bi osvojio triler.