bet365 norgeStorbritannia opprettet en semifinale mot New Zealand i kvinners rugby rugby sevens Bet365 turnering da de holdt seg på kurs for en medalje i Deodoro Stadium.

Emily Scarratt lag gjorde det til fire suksessive gevinster ved å banke ut Fiji 26-7 takket være Abbie Browns forsøk doble og touchdowns fra Alice Richardson og Joanne Watmore. Selv om Storbritannia innrømmet et første Bet365 forsøk på konkurransen – Litia Naiqato avrundet et imponerende trekk – de ble langt sterkere enn Fiji.

Ubehandlet New Zealand venter på mandag med konkurransefavorittene, Australia, mot Canada – erobrere av Frankrike – i den første semifinalen.

“Vi bygger pent,” sa Brown. “Vi fortsetter å bygge Bet365 hvert spill, og jeg tror det er alt du kan spørre om i sjuene.Vi har vist at vi har det som trengs.

“Denne [semifinalen] er hvor vi vil være. Forhåpentligvis vil vi få en god ytelse. Vi vil fortsette å jobbe med oss ​​selv. OL-opplevelsen er fantastisk – det er veldig forskjellig fra det vi er vant til og noe vi aldri vil glemme.

Det er en mulig medalje som vi har drømt om i løpet av de siste to Bet365 årene, og det er det vi har kommet hit for å gjøre. “Brown traff med åpningsresultatet etter bare 12 sekunder, og til tross for at Fiji testet dem for en kort stavelse, holdt broren sitt imponerende for å sette opp en en- New Zealand går inn i mandagens sammenstøt som favoritter, men de arbeidet forbi USA 5-0, med stjernespilleren Portia Woodman som scoret forsøket.Storbritannias organisasjon og jevn forbedring tyder på at det vil bli en titanisk kamp. Tidligere led Scarratt fra fronten da teamet hennes leverte sitt beste resultat av spillene for å knuse høyt fancied Canada i en finale i Bet365 finalen.

Scarratt scoret to andre halvdelstester som forseglet en 22-0 seier og sikret Storbritannia toppet Pool C før deres kvartfinale.

Canada, etter å ha fullført tredje i årets World Series, Richardson satte Bet365 ballen i gang med en tidlig poengsum før Amy Wilson-Hardy rørte ned med en strålende solo-innsats.Scarratt, Englands utestående spiller i løpet av 2014-VM-triumfen, scoret deretter to ganger i rask rekkefølge, med Richardson legge til en konvertering.

Brasil hevdet sin første olympiske seiers seier ved å se Japan fra 26-10, men de Bet365 savnet ut på et siste åtte sted. Spania fløy minnows flagget da de tok på Australia, før de tapte 24-0.

read more: oppstartsbonus for nye spillere