bet365 svenskaAv alla dessa kan den mest slående vara den senaste. Från Kandy du vindar västerut från kullarna, Bet365 smala vägar krossas med bussar och människor och trishaws, sedan kyssar du utkanten av Colombo innan du böjer söderut och träffar den stora moderna motorvägen som snabbar dig till Galle. Det här är Tony Greigs motorväg – tydligen 2011 fick mannen med mössen Bet365 presidentutdelning för att använda den ännu oöppnade vägen, medan alla andra tog den linda kustvägen. Tanken med Greig som kör ett fordon reflexivt ger en linje i åtanke: “Jag håller inte ett våld, Bill. För mig är ett mod är inget annat än en plats för att fläska din kor. “Echoes från det förflutna.Men då ser hela turnén spektral ut, tiden är borta: en president som heter Rajapaksa, Greig på tv, Peter Roebuck på radio, Bet365 serien på ABC, Michael Hussey-batting, Australien som vann i Asien, Nathan Lyon med hår.

Nedan i Greigys motorväg ligger Galle. Dagen vi anländer kör vi sent för den Bet365 australiensiska tränarens presskonferens, oroande som GPS visar att vi fortfarande måste korsa staden. Det tar ungefär sju minuter. Visas det är inte en stor plats. Det sprawls längs stranden, sand och vågor och lutar till shacks för skydd. Byggd över minnet av tsunamin 2004, hela staden stämmer med bräcklighet. Sri Lanka sätta upp serier mot Australien med Bet365 seger i andra test Läs mer

Marken ligger mitt i mitten. Ett par låga ställen, resten bestod av gräsbanker.Dessa sitter fast vid den sista sessionen varje dag, lokalbefolkningen sjunger i klumpar, besökarna gör sitt bästa för att överleva många burkar med 9% öl. Om du är knäckt eller förbi, kan du fortfarande titta på spel genom kedjelänket. Eller det finns ett annat Bet365 alternativ, den sak som gör marken speciell.

Från stativet, ner till sydväst hörnet, kan du se havet, tunga surfa bashing på stranden över vägen. Till vänster börjar huvuddelen av Galle Fort. Dess nuvarande sten iteration startades av holländarna när de överskred portugisiska år 1640, och de massiva väggarna indikerar hur lite de ville ge tillbaka den.

Denna marmor av granit och korall, meter djup och meter hög, vetter mot hela södra sidan av marken.Bakom och bakom, det kända klocktornet borstas med Bet365 byggnadsställningar, som om de deltog av en arachnid geometrist. Flaggor stärkt sidledes av den styva havsbrisen. Längs vallarna är rymden för soldater och kanoner nu täckt av gräs och följaktligen hos människor som ligger bakom, äter, läser, flyger sri-lanka drakar. På matchdagar, mestadels tittar på cricket, från den perfekta utsiktspunkten.

Väggen fick inte mycket åtgärd i testet precis borta – Bet365 knappt lunch på dag tre innan Australien fälldes upp och packades bort. Efter en sådan förlust, älskar människor tygdeklarationer, utfärda med all säkerhet i efterhand.

1999-testet matchade den som just avslutats, eftersom Sri Lanka förlorade en wicket första boll innan han återhämtade sig till 296. Australierna gjorde ett bättre jobb, vilket gör 228, men regn dödade tävlingen.Rangana Herath – förstöraren 2016 – gjorde sin debut. År 2011 gjorde Australien kompetenta poäng på 273 och 210, vilket blev matchvinnande med tanke på Lyon och Shane Watson tog ned Sri Lankas första innings för 105. 2004-testet var en klassisk Bet365 comeback, ner med 161 på De första inningsna, före hundratals från Damien Martyn, Matthew Hayden och nuvarande tränare Darren Lehmann, var 352 ledare. De besökande spinnarna hindrade jakten, Shane Warne och Stuart MacGill tog nio i inningsna. Över matchen tog Muttiah Muralitharan sex billigt, sedan fem expensivt, Warne tog fem expensively sedan fem för ett fynd. I en vacker visning av spinner-synkronisering hade Murali Warne stumped för en anka och MacGill ut första Bet365 bollen, då i hans två innings fångades andra bollen av Warne och stubbar första bollen mot MacGill.Facebook Twitter Pinterest Usman Khawaja är bowled av Dilruwan Perera utan att spela ett skott på dag två.

Dessa resultat satt i sammanhanget före denna serie av 13 tester som spelades i Sri Lanka under 33 år för ett nederlag – och det i nio man match 1999 efter att Steve Waugh och Jason Gillespie togs till sjukhus. Det är lätt att säga att Australien inte kan spela under dessa förhållanden. Förutom de kan, och nyligen gjorde de det. Om någonsin ser den här serien ut en förutfattad slutsats, var det i motsatt riktning, med tanke på Sri Lankas senaste svaghet och Australiens Bet365 rekord. Sedan kommer det här laget, en spökad av rivningar mot Indien och Pakistan, och vars avbrutna rundtur i Bangladesh i oktober förra året ser ut som en dodged bullet.I krickets mindre än sex dagar var det som varit oundvikligt ständigt…bortkastat?

Så mycket som vadslagningen går, finns det lite mer att säga. Som i Dubai, som i Sharjah, som i Kandy, blev en följd av batsmen spökad av bollar som Bet365 spunnit och var ute till bollar som inte gjorde det. Den definierande bilden av denna serie kommer att vara Usman Khawaja, fladdermöss uppvuxen i en ledighet, titta på bollen i sina stubbar som ett barn som tittar på en förlorad ballong som går upp till troposfären.

Bowling är i allmänhet svårare att bedöma. Ingen scorecard återspeglar massan av variabler bakom varje prestanda. Det är inte så svårt att hitta skillnaden men när Australiens specialspinnare tog sex wickets och Sri Lanka tog 18. Värdarna tog sina på 13,2 kör en pop, Bet365 gästerna på 48,5.Om du är en vänstra ortodox specialist, är det förmodligen inte ett gott tecken när du dras för en deltidsanställning som levererar samma sortiment. Det är den ömhet Jon Holland led, ersatt av Adam Voges på ett stadium i hans andra innings.

Det var en del av Hollands allmänna lidande i sitt första test. Med fladdermusen var han två gånger inte ute. Med bollen flukade han en wicket per innings, den första lbw från en missad fullkastning, den andra från en omvänd svep kantad i stubbarna. Orden “klassisk Bet365 uppsägning” hördes inte på kommentarer.

Inklusive deltidsanställda har australiska testdebutanter kastat i 141 innings. I sin andra blev Holland krossad för den tredje värsta ekonomins räntesats bland dem, på 6,9 en övergång.En man framför honom är självklart Bryce McGain, angripen så hänsynslöst av Sydafrika till melodin 8,27 och över. Den andra är Voges, som bugade två övningar på Bet365 debut för 15 körningar. Hollandens andra innings rankades 16: e, 4,26 en över, precis före andra innings av Steve O’Keefes debut. Sri Lankas unheralded sida hanterar vad den mest framstående inte kunde | Geoff Citron Läs mer

Holland är en del av en trend med australiensiska spinnare som har ett torrt välkomnande som ofta fördubblas som sitt farväl. McGains historia. Xavier Dohertys 0-107. Beau Cassons 0-43 och 3-86. O’Keefe med 2-107 och 2-112 i Emiraten. Brad Hoggs 1-69 i Delhi. Ashton Agar, 0-24 och 2-82. Cameron White, 0-39 och 1-49.Michael Beer, 1-112.

MacGill s 2-112 i de första inningsna mot Sydafrika, sedan körs 3-22 mot nippel-hitters jagningsdeklaration. Warne berömda 1-150. Nathan Hauritz, knappt använd och smickrad av 3-16 mot svansen i Mumbai, men återvände 2-87 i andra innings även Bet365 när wicket föll iväg och Michael Clarke kom in i ramen med 6-9. Även Jason Krejza, med sin 12-wicket debut match i Indien, tappades för 358 körningar för att få dem.

Undantaget är Lyon, speciellt på samma Galle mark, där han tog 5-34. Det var också det sista testet som australien vann i Asien. Lyon andra debuten innings var på trend, 1-73 på 3,68 per över. Det är den trend han tog över i den här matchen.

Endast Mitchell Starc grep på något sätt hur man spelar på Galle.Hans första innings figurerna 5-44 motbevisa den aforism jag skulle vilja använda, för här skriver jag om det. Men inte alla siffror som börjar med “fem för” återspeglar en blåsande stavning. Faktiskt på den Bet365 första morgonen stärkade Starc två fläckiga frukostkakor, men Sri Lankas väldiga öppnare har samlat 30 körningar i serien över åtta enstaka innings. Presenterad med danska svarade de med något rått. Han avslutade innings tillsammans med stumpar av två tailers, inte den svåraste uppgiften gav sin repertoar.Bara Kusal Mendis mittspel krävde en allvarligt bra boll till en seriöst bra batsman.

Men Starcs ansträngningar i andra innings var en renare färdighet: tempo, rörelse, aggression, yttre kanter, hans varumärke sprutning av stubbar sent på dagen som isningen på en mer väsentlig tårta. Hans 5-44 hade blivit den näst bästa avkastningen av en seamer på Galle, men det var 22 bättre prestanda av spinnare. Andra gången hans 6-50 sprang till åttonde övergripande. Bara några ansträngningar av Herath, Murali, Ravichandran Ashwin och Yasir Shah ligger framför honom. Han hade också återvände de näst bästa siffrorna i en innings av en australien mot Sri Lanka, med 11-94 det bästa i en match.

Som visar att brytningsrekord inte Bet365 betyder mycket om spelarna arbetar ensamma.När ett spel börjar glida bort från ett lag, kan det skryta. Massor av turnerande sidor har uthärdat dessa i Australien, men även Sri Lankas thrashing i Melbourne på deras sista resa hade inte en dag lika orimlig som Australiens andra här: åtta wickets före lunch, två sessioner att vara glada och sedan tillbaka till

Det finns ett test kvar för att hitta några svar, utveckla olika sätt att spela, visa upp fatalismen som säger att allt detta var dömt att visa sig. Den Sinhalese Sports Club Bet365 pitchen i Colombo har ofta varit ett bra paradis, men lokala källor säger att det kan vara berett att ta spin. Det kommer säkert att göra det. Några tidiga tremor och saker kan bli fula. Vi kan åtminstone hoppas att den ovala är attraktiv.

read more: betting pa nätet