A bajnoki akadály reménye mindig is kiemelkedő volt a négy runner versenyen a feltételezett fő riválisa, Sharjah mögött, de amikor a hosszú idejű vezető gyengülni kezdett az otthoni fordulóban, az esélyes lövés nem gyorsult fel szokásos módon és Rachael Blackmore-nak a Bedrock-hegyén telt el, végül egy fél és fél félig megverték. Tenyészek-kupa: O’Brien javítja a jó állapotban lévő Mendelssohn-t. További információ

megmaradt a lábán, a másik fordulója az utolsó szezonban, amikor háromszor esett a Punchestown Champion Hurdle-ben.

A Samcro edzője, Gordon Elliott a héten korábban unibet mobil bónusz meglepő bejelentést tett, hogy izgalmas kilátása ez a szezon a Champion Hurdle-nél lett volna célozva, és nem válik üldözésre.

A tréner csalódott volt a Samcro vereségével, de reméli, hogy sokkal jobb teljesítményt fog elérni a Morgiana Hurdle-ben Punchestownban november 18-án .Elliott azt mondta: „Mindig csalódott, ha nem nyer. Ez a szezon kezdete és utazott, és úgy nézett ki, mintha nyerne, és csak egy kicsit fáradt volt, hogy eljuthasson a második helyre. Aztán felvette és vágtatta a vonalat.

„Ha besorolsz, valószínűleg körülbelül 3lb vagy 4lb volt a legjobbja alatt. Ez csalódást okozott, hogy nem nyert, de meg kell néznünk a pozitívakat – ugrott, és egy darabban otthon van. Tudom, hogy több van a lóban, mint ma. Jó kis súlyt adott a győztesnek. Mind a győztes, mind a harmadik ló versenyfutás. Ez az első futásunk, mióta a Punchestown-ba esettünk, és az idei évben nem voltunk fűben.

„Mi az, amit mondanak? ”. Nem vesztettem hitet a hitben.A Morgiana-t a Punchestown-ban fogja elmenni, és egy kicsit lágyabb talajjal és gyorsabb galoppal láthatunk egy másik lovat. ”

A Betfair a Buveur D’air-t az új Champion Hurdle kedvencé vált a 15-8. -1, és 11-4-ről 9-2-re tolta a Samcro-t. A nyereg 25-1-ben került be a fogadásokra.

A győztest csütörtökön egy amerikai konzorciumnak adták el, de Iain Jardine oktató azt reméli, hogy meggyőzze őket, hogy legalább egy kicsit unibet mobil fogadás hosszabb ideig tartsák Britanniában. p>

Azt mondta: „Örülök neki, és csak azt gondolom, hogy a ló igazán javul. Negyedik voltunk a Galway Hurdle-ben, és a Galway Hurdle-győztes ma már öt hosszúságú, harmadikként, így megfordultuk. Az utolsó alkalommal könnyedén megnyerte a Tipperary-t, és nem volt igazán verseny aznap.Ma volt versenye, de a legjobbakkal szemben áll.

„Amerikában versenyeznek, de remélem, hogy itt marad. Beszélnem kell az új tulajdonosokkal, de jó lenne megtartani, és olyan célokat követni, mint a Newcastle-i harci ötödik, és ha ez jól megy, meg kell néznie a bajnoki akadályt. Látjuk, mi történik. Nagyszerű eredmény a mai napig. ”Péntek legjobb fogadásai, Greg Wood

A nyertesek, akik a tenyésztők kupa akciója előtt fogadnak fogadást, a Livvys Dream-t (2.15.) Az utolsó előtti kártyára tekinthetik. a Newmarket-on.Charlie Hills szelídje folyamatosan fejlődött az egész szezonban, és többet ért el, mint az utolsó és negyed negyedévi győztes árrés, amit a Windsor utolsó alkalomában elkövetett, miután arra kényszerült, hogy várakozzon a futószobára, mielőtt kihívást jelentene.