És így Galle az Anglia csapatával három részre osztva. Van egy kis csoport, amelynek gyakorlatilag nincs esélye az első teszten a kedden, egy nagyobb játékos, aki játszhat, és egy nagyobb, aki még mindig a tesztcsapatban van.

Az első csoportban Ollie Pope és Olly Stone tartózkodnak, a turné-újoncok, akik pénteken játszottak a XI. Pope-nak nem volt futása, aki kétgolyós kacsa volt; A kövek nyüzsögtek, és egy boszorkányt vettek, de egy kicsit tovább kell várniuk a debütálására.Galle-ben ez a pár lesz a sárga vállpántos versenyen a mezőn, ami nagyon szükséges italokat és törvényes ösztönzőket hoz létre.

A harmadik csoportban Joe Root, Ben Stokes, Jimmy Anderson, Jos Buttler találunk , Moeen Ali és különösen a korlátlan Rory Burns, ami azt jelenti, hogy rendkívül nagy számú játékos van a valószínű és lehetséges állapot között. Közülük számíthat Jennings Keatonnak és Adil Rashidnak, mint erős valószínűséggel, és Ben Foakes mint vékony lehetőség, a többiek pedig valahol a kettő között.Így úgy tűnik, hogy a hétvégén rengeteg Bet365 mobil fogadás döntés születik. A tanulás befejezi Srí Lanka házi feladatát, és várakozással tekint a gyakorlati vizsga | Vic Marks Bővebben

Ahogy egy másik gyakorlati mérkőzés is kibontakozott, azok, akik a rajongók alatt feküdtünk egy kellemes, régi standon, amely hamarosan kitöltötték az Egyesült Királyság korai érkezéseit, spekuláltak Anglia ravasz terveiről. Nem merült fel észrevehető minta. A rúnákat oly sok különböző módon lehet értelmezni. Lehet, hogy Anglia a csomagjait összekeveri annak érdekében, hogy összekeverje a Srí Lanka-i táborban lévőket. Talán az állványokon túlságosan érzékenyek vagyunk az összes percdöntéssel kapcsolatban, ami végül is több, mint egy szelíd munka.

De némi kérdés merült fel a nézők számára.Hogyan jött Chris Woakes, egy tavaly nyáron egy próbapadőr, nem kapta meg a lehetőséget, hogy egy denevér? Ez azt jelenti, hogy nem erős versenyző a teszthez? Az a várakozás, hogy Rashid Galle-ben fog játszani, és egy denevérrel is megtehette volna. És ez egy kisebb rejtély, hogy Joe Denlynek öt korai és drága árfolyamot kell kapnia – nagy hatással. A megtartást megosztották Buttler és Foakes között, így talán még nem jutottak végleges döntésre. A Spin: jelentkezzen be és kapjon heti krikett e-mailt. egy második labda kacsa számára, egy Lahiru Kumara-nak, egy tesztpályás edzőnek, aki lenyűgözött reggel. Jennings és Sam Curran meglehetősen jobb kirándulás volt.Jennings ritkán folyékonyan beszélt, és a fordulópásztatás iránti hajlandósága a spinnerek egy részét az öregkori óráknak az Bet365 mobil sportfogadás ülések szélén fogják tartani, nem is beszélve a sorrendben lévő következő denevérről. 33 főre küzdött 45-re, nem pedig szépen, hanem kitartással, mielőtt visszavonult volna. Ezek a futamok megkönnyebbültek lehetnek, de mivel Jennings többször említette ezt követően, a „kedd válságidő”. Stokes, aki később néhány megfordulást megpróbált meggyőző meggyőződéssel is visszavonult 53. Közben Curran, aki 48-án befejezte a vereséget, felfedezte néhány csillogó ütést az inning vége felé.

A mezőben Stuart Széles és Curran megosztotta a korai wicketeket, bár az utóbbi két tizenkét egymást követő hat hónapig is Avishka Fernando. Jack Leach a tizedik helyen volt, és hét futást ért el az elsőnél, de ezután dicséretesen pontos volt.Elvitt egy golyót, és valószínűleg Galle-ben kezdődik, mint egy fél tucat. A mérkőzés valószínűleg egy döntetlen volt.