Stokes közelebb lépett egy lehetséges felfüggesztéshez a harmadik Mohali teszt vereség során, amikor az indiai kapitányral, Virat Kohli-vel folytatott csere során a “nyelv vagy gesztus, obszcén, sértő vagy sértő” használatával vádolták. 29 évig Angliában az első bajnokság alatt állt.

A hivatalos megtorlás, amit Stokes második online fogadóirodák hónapja követett, egy hónap múlva, amikor a Dhaka második tesztje során a bangladesi „verbálisan folytatják” a büntetést. Batsman Sabbir Rahman.Két további díj az elkövetkező két évben azt eredményezi, hogy egy teszt-mérkőzésre vagy két egynapos nemzetközi versenyre felfüggesztik. néha az ICC majdnem keresi a dolgokat – mondta Bayliss. – Egyetértek azzal, hogy a sportfogadas bonusz múltban a dolgok már nem voltak kézben, és nem akarjuk, hogy ez túlmutasson. De néha egy kicsit a két játékos között, akik mindkét oldalon szenvednek, akik szenvednek a krikettjük és csapataik között, azt hiszem, ez jó a játéknak.

óvatos, hogy nem megyünk át a fedélzeten, és teljesen kivágjuk. Azt hiszem, néhány személyiség fantasztikus nézni. Ben Stokesnak meg kell sport fogadás online tanulnia, hogy másképp foglalkozzon vele, vagy egy kicsit jobban megszabaduljon vele.Azt hiszem, hosszú utat tett az elmúlt 12 hónapban, és biztos vagyok benne, hogy tovább fog javulni ezen a területen.

Míg az ICC visszamenőlegesen büntetheti a játékosokat a pályán, nincsenek a jogszabályok rendelkezései, amelyek elrettentő hatásúak a játékban.Ez valószínűleg megváltozik, és a játékosok viselkedése az MCC világ krikettbizottsága által a Mumbai-ban a következő héten, a negyedik teszt előtt megvitatott számos kérdés.

A bizottság, amelynek elnöke a egykori Anglia kapitánya, Mike Brearley, számos lehetőséget fog megvizsgálni a törvényekbe, és minden szinten alkalmazni kell, beleértve a piros és sárga lapok használatát, a bűncselekményeket vagy a büntetőjogi szankciókat, hogy segítsen a bíráknak a sportban.

Angliában 2-0-ig Indiába megy a Mumbai-tesztbe, a Stokes formája az idegen körülmények között ritka plusz, ami bizonyítja, hogy kemény turné a világ No1 tesztoldala ellen.A Mohali-nál 73-nál, a Rajkotban készült 128-at pedig ötödik játékos, aki ötödik fuvarozást követelt és Magyar Bet365 stavky századot szerzett egy sorozatban, amit Ian Botham 1980-ban és 1981-ben elért.

„Ez egy toll a sapkájában” – mondta Bayliss. – Néhányan közülünk félelem. Csak nem áll meg. Olyan, mint egy kanyargós óra. A szünetben leállítja, felemelte, és visszahívja.

Míg az angol vezetés Indiában maradt, a játékosok nagy része azt reméli, hogy ötödik napi szünet az Egyesült Arab Emírségekben.Közülük Stuart Broad, aki időt vesz igénybe az utazásból, hogy együtt dolgozzon az orosz csapatsal, amely támogatja a lioni oldalt Dubaiban, miközben megpróbálja kezelni a feszült lábhajlítót, amelyből hiányzott a Mohali vereség.

Széles lesz további fitness tesztek a negyedik teszt internetes sportfogadás előtt, december 8-tól, bár a Bayliss elismerte, hogy nem 100% -ban bízik abban, hogy a 30 éves lesz készen állva.

Haseeb Hameed, aki kijelentette szándékát, hogy a törött kisujjával visszatér a műtét után Angliában. A 19 éves nyitó újra csatlakozik családjához, aki az országban maradt.