1xbet sportfogadás bónusz

1xbet: az előnyök

Nagyon nagylelkű kumulatív bónusz 250 euró
Kiváló versenyprogram, jóslatokkal
Megbízható és biztonságos webhely az ARJEL által kiadott működési engedéllyel

A 250 euró alapítású 1xbet üdvözlő bónusz összesített ajánlat formájában érkezik (regisztrációkor 60 euró, a tétektől függően 190 euró):

Az első 20 eurós bónusz jóváírásra kerül az első befizetés után;
A második 20 eurós bónusz jóváírásra kerül egy hónapos tevékenység után sportfogadás bónusz (minimum 1 € tétet kell tennie az első befizetését követő 30 napon belül). A jogosultsághoz meg kell erősítenie az e-mail címét is;
Egy 20 eurós bónusz, amelyet két hónapos tevékenység után jóváírnak (az 1. befizetéstől számított 60 napon belül minimum € 1 tétet kell tennie);
A 4. bónusz 70 euró, ha a 3. bónusz felszabadításától számított 30 napon belül sikerül visszafizetnie 10% -ot a fogadásain;
Ötödik 120 eurós bónusz, ha a 4. bónusz felszabadításától számított 30 napon belül sikerül visszafizetnie 10% -ot a fogadásain.

Az 1xbet-en elérhető fizetési módok

Földrajzi területtől függően számos fizetési megoldás áll az Ön rendelkezésére, amikor eljön az ideje a tranzakciók befejezésének. Ebből a célból tudja, hogy használhatja:

A szokásos bankkártyák (betéti vagy hitelkártyák),
Elektronikus pénztárcák (például PayPal vagy Skrill),
Neosurf és PaySafeCard előre fizetett kártyák (dohányboltokban vagy számos értékesítési helyen kaphatók),
Előre fizetett utalványok (CASHlib),
Prémium jegyek,

És nemzetközi transzferek.

Vegye figyelembe, hogy minden tranzakcióját neves bankintézetek fogják kezelni, és titkosítási protokollok irányítják őket, amelyek garantálhatják a bizalmas adatainak biztonságát; ez egy rövid kivonat az ANJ (Nemzeti Játékhatóság) által előírt kötelezettségekből. Két fontos szempontot kell itt kiemelni:

Az 1xbet minimális betétét 15 euróban állapították meg;
1xbet jutalékot számít fel az előre fizetett kártyák használata során felmerülő feldolgozási költségek fedezésére.

Hogyan hozhatunk létre 1xbet fiókot?

Az 1xbet-en a regisztráció csak néhány másodpercet vesz igénybe, kézben tartva. Ez utóbbi három különálló szakaszból áll:

Kattintson a webhely főmenüjében található “Regisztráció” fülre a fiók regisztrációjának megkezdéséhez:

Az első lépés a teljes név, születési dátum és e-mail cím megadása. Ebben a lépésben meg kell erősítenie többségét is.
A 2. lépésben arra kérjük Önt, hogy adja meg elérhetőségeit (postacím, irányítószám, város és lakóhely szerinti ország, telefonszám).

Az utolsó lépés arra kéri, hogy adjon meg egy felhasználónevet és a hozzá társított jelszót. Nyugtázza, hogy elolvasta az 1xbet belső szabályzatát a fiókja érvényesítésének befejezéséhez. Ezt a lépést kihasználva engedélyezheti az 1xbet számára, hogy személyes adatait kereskedelmi célokra használja fel, vagy promóciós kódot illesszen be az erre a célra szolgáló mezőbe.