1xbet case de pariuri licentiate in Romania

Bonusuri de casă de pariuri

În ceea ce privește bonusurile de intrare, până acum originalitatea nu era pe ordinea de zi, dar cu 1xbet vedem câteva lucruri noi. Pentru fiecare jucător nou de pe 1xbet, bonusul va fi de 100 de euro. Cu toate acestea, veți primi până la 50 de euro în pariuri gratuite în cazul pierderii primului dvs. pariu case de pariuri licentiate in Romania sportiv, restul bonusului vă va fi acordat într-un mod neortodox. Două pariuri de 10 euro și trei bilete de poker de 10 euro vi se vor da cu condiția de a paria o sumă de 300 de euro în următoarele 90 de zile. Condițiile sunt aspre, cu excluderi, în special pentru depozitele efectuate la Neteller sau Skrill. Biletele de poker vor fi utilizate numai în termen de 7 zile. Această ofertă de bun venit se aplică numai pariurilor plasate pe selecții cu o cotă cumulativă de cel puțin 2. Pentru a compensa această recepție slabă, 1xbet oferă programul său de loialitate Stars Rewards, cu o acumulare de puncte ca și când pariuri care vă vor permite să câștigați mai multe cadouri , dar cu siguranță nu putem vorbi cu adevărat despre avantaje majore. Veți înțelege, bonusurile de 1xbet nu sunt cele mai interesante de pe piață astăzi.

Cote de pariuri online

Cotele de 1xbet nu sunt descrise ca fiind foarte generoase, dar rămân mult în media liderilor pariurilor sportive online. Cota minimă de pariere este de 1,01 pentru o miză minimă de 10 cenți. De exemplu, dacă pariați 10 euro puteți câștiga: cote * miză = 10,1 euro. Depozitul necesar pe site este de 10 euro. Veți putea obține știri noi și știri de pariuri pe social media, de asemenea, cu Facebook, Twitter, YouTube și Instagram.

1xbet metode de plată

Împotriva tuturor așteptărilor și în fața excluderii anumitor tipuri de plăți pentru accesul la bonus, în special așa cum s-a menționat mai sus, site-ul 1xbet oferă mai multe metode de depunere fără costuri suplimentare. Puteți face depozitul de cel puțin 10 euro cu cardul de credit: card de credit, viză, MasterCard, dar și PayPal, Skrill, Paysafecard, TicketPremium, Neteller, Entropay și transferuri bancare tradiționale. Puteți retrage câștigurile numai prin transfer bancar, dar cu o retragere minimă de 10 euro. Limita maximă de câștiguri variază în funcție de sport, o altă originalitate, dar care vă va permite să câștigați până la 1.000.000 de euro pentru un pariu pe fotbal, 250.000 de euro pentru tenis, de exemplu, care reprezintă valori colosale.

Serviciu clienți 1xbet

Una dintre părțile interesante ale site-ului 1xbet este ghidul său practic. Veți putea obține răspunsurile la cele mai frecvente întrebări despre pariuri sportive. Întrebările frecvente sunt, de asemenea, destul de cuprinzătoare, din fericire puternice de altfel, deoarece acesta este singurul suport pe care îl veți primi de la 1xbet. Fără chat online și, mai ales, asistență telefonică pentru a vă permite să comunicați cu un consilier specializat. Dacă doriți să aflați mai multe despre pariurile sportive online, puteți folosi ghidul nostru practic care poate fi găsit pe pagina noastră de pornire. Ne-am asigurat că îl ghidăm pe pariorul începător și confirmat prin diferitele etape ale pariurilor sportive online. Dacă sunteți în căutarea ajutorului, pentru că vă simțiți dependenți de jocuri, puteți accesa site-ul: playersinfoservice.fr. Consilieri specializați sunt de asemenea disponibili telefonic pentru a vă sprijini și a vă ajuta să înțelegeți problema. Puteți aplica în continuare pentru o interdicție de jocuri de noroc de la Home Office valabilă timp de 3 ani. Înainte de a juca, asigurați-vă că pariul este divertisment și nu un fel de plan de finanțare.

Urmând descendența colegului său de poker PokerStars, 1xbet a decis să urce în rândul operatorilor de pariuri online oferind jucătorilor săi servicii pentru clienți. Cu toate acestea, există încă unele progrese de făcut în acest domeniu, am făcut un bilanț al serviciului pentru clienți 1xbet.

Cum să contactați serviciul clienți 1xbet?

La fel ca concurentul său 1xbet, 1xbet mai are încă un drum lung de parcurs pentru a avea un serviciu competent pentru clienți. Într-adevăr, nici o mesagerie instantanee nu este pusă la dispoziția clienților săi, spre deosebire de casele de pariuri precum 1xbet. De asemenea, nu veți putea contacta telefonic un consilier, deoarece 1xbet nu a configurat o linie telefonică de asistență. Puteți contacta pe cineva numai prin e-mail la: support@1xbet.fr. Dacă aveți o problemă, puteți încerca să scrieți un mesaj pe pagina de Facebook 1xbet sau contul Twitter, o modalitate bună de a fi auzit.