Να πάρει μια τέτοια ώθηση, είναι πριν από την τελική μάχες της Παρασκευής terno. Ο άνδρας, ο οποίος είναι στον κόσμο, λέει ότι σκουός Φέντερερ θα πρέπει να αποτελεί βασικό σχήμα, που εγγυάται ότι τα μπουλντόγκ μετά από απουσία του περασμένου έτους στα πλέι-οφ δεν θα είναι αυτή τη φορά ακίνδυνα γκρινιάζω.

«Σε αυτή την έκθεση αγαπημένα, αλλά δεν θα είναι μια τυπικότητα – ο Strah θα παίξει το γαλλικό Serma. Οποιοσδήποτε μπορεί να χάσει, αλλά δεν το σχεδιάζουμε.πιθανότητες μας Greg έχει αυξηθεί σημαντικά «, είπε 16x ο εθνικός πρωταθλητής Κουκάλ, ο οποίος έχει καταγράψει ότι Gaultier σε μια πολυσύχναστη ημερολόγιο χωρίς ημερομηνία

Και λογικά, ότι είναι Gaultierův σε-δικαίου. γαλλικά squashista πήρε ένα χρόνο πριν η αδελφή του Veronika, ζουν στο ίδιο σπίτι στην Πράγα. «Αυτό θα ήταν Greg πήρε τίποτα, όχι, αλλά είναι φιλικές προς εμάς από ό, τι σε άλλες ομάδες στην Ευρώπη», δήλωσε ο Κουκάλ.

Gaultier παίζει το πρωτάθλημα σε πολλές ευρωπαϊκές χώρες, η Τσεχία Extraliga, ωστόσο, κάνει το ντεμπούτο του.Σύμφωνα με τους κανόνες, πρέπει να 1χβετ έχει τουλάχιστον δύο εκκινήσεις κατά τη διάρκεια της σεζόν, εισήχθη στο αγώνα Μπρνο, ώστε να μπορέσει να προετοιμαστεί για τον τελικό. «Είναι χαρά και ευχαρίστηση να παίξετε με τους φίλους, αλλά να μην είναι ο Jeff μου, εγώ κατά πάσα πιθανότητα δεν θα ήμουν εδώ», είπε ο Γκοτιέ, δύο φορές νικητής του κύρους Βρετανικό Όπεν, που παίρνει τη θέση του επικεφαλής της ομάδας. Ο διπλός θα είναι ο Koukal, οι τρεις καπετάνιος Petr Martin, ο οποίος έχασε τον Koukal στους τελικούς του Μαρτίου του πρωταθλήματος της Δημοκρατίας των Ατόμων. Τέσσερα πλήρη Σλοβακίας Peter Kviečinský.

«Παρά την εποχή ήταν ο κύριος στόχος μου είναι να βάλει τους ανθρώπους μαζί, τώρα έχουμε συγκεντρώσει μεγάλη.Δεν είναι δύσκολο να είναι ο καπετάνιος του μια τέτοια ομάδα, θα πρέπει να το λένε «φαίνεται Martin επιτυχία.

Κουκάλ είχαν, ενώ στο παρελθόν πολλές φορές σε αυτό το κλαμπ θρίαμβο του ανταγωνισμού, αλλά ως το“αφεντικό”της συσκευασίας μπουλντόγκ του να περιμένει για την πρώτη εγκοπή.

“Έχω παίξει για τον εαυτό μου όλο το χρόνο, τώρα όλοι μπορούμε να μοιραστούμε τη χαρά. Στην πραγματικότητα, είναι διαφορετικό, οπότε για μένα είναι πιο έντονη εμπειρία «, συγκρίνει Κουκάλ.

Για να πετύχει στο σπίτι, αλλά αυτό θα είναι μόνο το ήμισυ των στόχων Koukalova. Όταν τα μπουλντόγκ που ιδρύθηκε, βάλτε ακόμα μεγαλύτερη πρόκληση:. Να κερδίσει μαζί παμε στοιχημα σπορτινγβετ τους το πρωτάθλημα club, σκουός ισοδύναμο του ποδοσφαίρου Champions League

Το 2012, ήταν κοντά, επειδή τα γεγονότα έλαβαν χώρα στην Πράγα και η ομάδα του ξεκίνησε ως οργανωτής , παρόλο που δεν κέρδισε τον τσεχικό τίτλο.Τώρα οι μπουλντόγκ θα μπορούσαν να αναβιώσουν τις μνήμες των τριών ετών. “Αυτό θα ήταν ένα ωραίο διάλειμμα για την εποχή του συλλόγου”, δήλωσε ο Koukal. Αν κερδίσει την Παρασκευή, θα συνεχίσει να συμμετέχει στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα στην Πολωνία. Το ημερολόγιο του Gaultier θα είναι κρίσιμο. “Χωρίς αυτό, δεν θα είχαμε την ευκαιρία να πετύχουμε. Πηγαίνετε εκεί μόνο για να συμμετάσχουν, κατά πάσα πιθανότητα δεν είναι, «μούσες Κουκάλ, το οποίο θα μπορούσε να περιμένει πειθώ-σε-δικαίου.

» με ρωτήσεις Υπάρχει πώς το πήρα στα κλαμπ πρωτάθλημα της Ευρώπης, αλλά δεν είναι εύκολο. Έχω προτεραιότητες αλλού «, λέει ο Γκοτιέ, του οποίου κύριος στόχος είναι η επιτυχία στο τουρνουά PSA World Series.

Μπορούν να σε Cibulka προσθέσετε Squashpark την πρώτη της Τσεχίας τίτλο.